Prezentare New Generation

Despre client

New Generation este un brand autohton de tricouri lansat în vara acestui an. Focusul comercial clientului este pe tricouri de calitate din bumbac 100% printate prin tehnologie DTG

Prezentarea proiectului

Misiunea noastră pentru New Generation a fost dezvoltăm un magazin online pe platforma WordPress, care fie foarte ușor de parcurs de către utilizatori, modern și cu un proces de cumpărare pe înțelesul tuturor, astfel încât nu existe elemente grafice care aibă un impact negativ asupra ratei de conversie.

Având în vedere cerințele clientului, am ales un design minimalist într-o combinație de culori alb-negru, pentru a asigura atât prin elementele grafice, cât și prin functionalitatile platformei, o experiență de navigare și de cumpărare plăcută pentru utilizatori. 

Fiind vorba despre un magazin electronic, după lansare, am asigurat monitorizarea traficului web printr-o aplicație, care ne-a permis să vizualizam interacțiunea utilizatorilor cu site-ul, pentru a fi siguri că tot ceea ce s-a aflat în sarcina noastră funcționează optim și nu afectează în vreun fel rata de conversie și performanta comercială a clientului.

Testimonial de la client

“Ceea ce m-a mulțumit cel mai mult în timpul colaborării cu Convertimo a fost faptul că proiectul a fost livrat la timp, așa cum am stabilit încă de la prima întălnire. În același timp, am obținut un magazin online modern care a vândut din prima zi.” – Marius Păun, fondator New Generation

DETALII PROIECT

DATA LANSĂRII

1 iulie 2019

TIMP DE LUCRU

30 zile