Implementare WordPress

Site-ul reprezintă, fară îndoială, un “must-have” în 2019, fiind un factor care poate influența pozitiv sau negativ progresul unei afaceri, în funcție de cât de bine este acesta structurat, atât din punct de vedere al elementelor de design, cât și al conținutului.

Ce tipuri de proiecte putem realiza?

Suntem specializați pe crearea de site-uri de prezentare și magazine online pe platforma WordPress.

De ce să lucrezi cu noi?

În cei peste patru ani de experiență, pe care i-am acumulat în domeniul dezvoltării site-urilor web pe platforma WordPress, am învățat că un site trebuie să respecte trei condiții de baza pentru a fi atractiv și pentru a atrage clienți, fie că vorbim despre un site de prezentare pentru o afacere fizică sau despre un magazin online:
  • Să se încarce rapid
  • Să aibe un design cât mai minimalist care să respecte cromatica brandului și să nu conțină elemente care pot confuza utilizatorii.
  • Să fie foarte bine structurat din punct de vedere al conținutului și al meniuluiÎntotdeauna, începem un proiect respectând cele trei condiții de mai sus, totul pentru a fi siguri că livrăm proiecte de calitate care ne vor ajuta clienții să crească și să aibe un site care să le fie de folos.

Întotdeauna, începem un proiect respectând cele trei condiții de mai sus, totul pentru a fi siguri că livrăm proiecte de calitate care ne vor ajuta clienții să crească și să aibe un site care să le fie de folos.

Proces de lucru

NE ÎNTÂLNIM

Ne întâlnim și stabilim detalii despre cum va arata noul site în funcție de strategia de comunicare și de expunere în piață a brandului.

STABILIM BUGETUL

Iți comunicăm bugetul și iți prezentăm câteva propuneri de design pe care noi le consideram potrivite pentru afacerea ta.

STABILIM NECESARUL DE RESURSE

După ce ai ales design-ul, iți vom spune necesarul de resurse de care avem nevoie.

SETĂM TERMENUL DE PREDARE

Din momentul în care ne pui la dispoziție toate resursele necesare, stabilim termenul de predare.

IȚI ARĂTĂM PRIMUL DRAFT

Când suntem aproape de termenul de predare, iți arătăm un draft al proiectului și facem ultimele modificări tehnice.

LIVRĂM PROIECTUL

Predăm site-ul și îl publicam pe propriul tău server și domeniu web. Daca nu ai încă domeniu și server, iți vom oferi gratuit consultanță pentru a le putea obține.