Prezentare Costel Crafciuc

Despre client

Costel Crafciuc este un videograf profesionist din Galați, specializat pe videografia de eveniment. Activează în acest domeniu de peste cinci ani, timp în care a filmat peste o sută de evenimente pentru clienți din zona de sud-est.

Prezentarea proiectului

Costel a avut nevoie de un redesign complet al site-ului, deoarece vechea versiunea întâmpină probleme de accesibilitate și user experience.

În urma discuțiilor cu clientul, acesta ne-a solicitat să cream un site modern, ușor de navigat care să se încarce rapid și prin care să-și poată prezenta portofoliul cu ușurință.

Pentru acest proiect am optat pentru un design de tip one-page (toate butoanele din meniu conduc utilizatorii către o secțiune din prima pagină) pentru a face experiență de navigare a acestora cât mai plăcută.

Testimonial de la client

“De ce recomand Convertimo? Pentru că acum am un site profi iar în domeniul în care activez, videografie și fotografie evenimente, lumea a început să mă vadă din ce în ce mai des. Se merită orice bănuț cheltuit și nu regret că am apelat la Convertimo. Sincere mulțumiri.”

DETALII PROIECT

DATA LANSĂRII

1 august 2019

TIMP DE LUCRU

7 zile